Koitetaanpa tätä uutta blogia, jos vaikka joskus saataisiin kommentteja kirjoituksiin. Nykyisellään tuntuu, ettei kukaan käy edes lukemassa ja mitä minä itselleni näitä kirjoitan. Kyllähän minä tiedän mitä meillä tapahtuu :) Vanha blogi löytyy http://360.yahoo.com/kirmixfarouche

Ja meillähän tapahtuu. Tullessani töistä kotiin aloin valmistautumaan hakutreeneihin ja hakiessani treenireppua autotallista onnistuin lukitsemaan itseni autotalliin puoleksi tunniksi. Janne prkl! Olihan Janne sanonut unohtaneensa aivaimet kotiin ja ottaneensa autotallin avaimen mukaansa, ja olinhan minä avannut autotallin välioven omilla avaimillani poikkeuksellisesti, mutta voiko tuollaista muistaa kun avain siinä ovessa on 99,9% ajasta. Ja kun tuli vähän kiire, kun Niina kyseli esineitä tekemään.

Siivosin sitten yhden kaapin Jannea odotellessani ja kiroilin aika pontevasti, sillä koirat olivat sisällä pissattamatta ja kahvit keittimessä tuloillaan... Oikea tosielämän Aku Ankka. Enkä mennyt tekemään esineitä.

Haussa yleisömenestys olikin melkoinen kun meillä oli jopa kolme vierailevaa maalimiestä, joista kaksi oli ihan oikeita miehiä! Tällaista ei usein tapahdu ;o)

Millin treeni oli loistava. Kolme valmista ukkoa, joista kahta Milli ei ollut nähnyt pitkään aikaan ja yksi oli täysin vieras. Haukku irtosi hyvin ja Milli käyttäytyi hyvin piiloilla. Ei tuottanut vaikeuksia haukkua miestä, eikä täysin vierasta. Kolmannella piilolla mokasin, sillä olin neuvonut maalimiehen menemään piiloon jota ei ollut olemassakaan, joten lähetin koiraa ihan väärästä kohtaa. Ihmettelin, että koira ampaisi suoran piston sijaan heti oikealle ja luulin sen menevän tervehtimään keskilinjalla seisovia ihmisiä - vaan kohta alkoi haukku ja Milli oli löytänyt maalimiehen, vaikka ohjaaja lähettikin ihan mihin sattuu! Hieno homma! Olin enemmän kuin tyytyväinen ja Kimmo (joka ei ole nähnyt Millin hakua moneen kuukauteen) totesikin: ei kun kokeisiin. Se tuntui hyvältä ja ennen kaikkea härkkimiset on saatu karsittua pois!

Tonnin haku oli taas vähän haihattelua. Eka peräänlähtö oli täysin vieraalla ihmisellä. Tonni nappasi rullan n. 5 metriä maalimiehestä, mutta ohjaajan kanssa uskaltautui sitten syömään palkkansa. Toista maalimiestä etsittiin ja jouduin lähettämään koiran piilolle kaksi kertaa, mutta lopulta Tomppa löytyikin aivan takarajalta! Tosi hyvin irrottu Tonnilta. Kolmannella maalimiehellä mokasin taas. Lähetin Tonnia ihan väärästä kohtaa ja jouduin lähettämään koiran kaksi kertaa ennen kuin Tonni sai hajun ja löysi maalimiehen. Viimeisenä tehtiin vielä peräänlähtö miehellä (!) kun sellaisia kerrankin paikalla oli. Maalimies juoksi aivan alueen perälle ja lähetin koiran perään. Toi rullan nopeasti ja varmasi ja sitten juostiinkin syömään ihanaa kissanruokaa piilolle. Pahoitteluni Kimmolle ;) Mutta Tonni tykkäsi.

Millin suorituksesta olen vieläkin aivan innoissani! Tyttö on taitava! Kuvia treeneistä löytyy http://outdoors.webshots.com/album/565060645Iciubo Kuvissa esiintyy Ami, Milli, Tonni, Ansa ja pieni Kaneli-pentu.

Millin viritys

1798148.jpg

 

Millin lähetys

1798143.jpg

Tonnin lähetys

1798153.jpg