Maanantaina Millillä oli tuplatreenipäivä :D Ensin aloitettiin EPK:n kausi isojen lapsien BH-ryhmässä. Ohjelmassa oli kaavion, sääntöjen ja liikkeiden läpikäynti. Näin Hanna pääsi selville millä tasolla mennään ja mitä kenenkin tulee työstää. Milli sai huomautuksia kontaktin putoamisesta ja käännöksistä, vaikka itse olin kuvitellut ne vahvoiksi.

EPK:n treenien jälkeen ajeltiin vielä Kiloon paikallamakuuharjoituksiin jotka tuottivatkin tulosta. Annamarin äänekkään palautteen jälkeen Milli onkin pysynyt kauniisti paikallaan häiriöstä huolimatta. Hieno homma. Paikallamakuun lisäksi työstettiin seuraamisia ja vähän hyppyäkin. Vaikka projekti tuntuu epätoivoiselta ja pelkään ajan loppuvan kesken, niin uskoa onnistumiseen alkaa olemaan.

Varsinkin tiistaisen häiriötreenin jälkeen. Milli työskentely oli hyvää ja innokasta kentällä olevista muista koirista, lapsista ja ohi kulkijoista huolimatta. Olin yllättynyt ja kerrankin positiivisesti. Ainoastaan "väärän rotuinen" Kikan Chili aiheutti pientä kontaktin putoamista - eihän nyt tuollaisesta kierosta lyhytkarvasta voi tietää mitä sillä on mielessä. Paikallamakuut Millillä meni stoalaisen tyynesti, vaikka ympärillä tapahtui vaikka ja mitä. Milliä ei haitannut Kikan heilumiset, Ansan nousemiset eikä Annamarin palaaminen Taon luokse muutamia kertoja. Tosin ei se sitten noussutkaan paikallamakuusta normaalilla käskyllä, vaan joudumme ehkä ottamaan vähän voimakkaamman ärsykkeen omaavan käskyn tähän. Toki hyvä, että tuli ilmi, joten asiaa voi miettiä.

Seuraamiset, jäävät ja hyppykin kulkivat hyvin. Mitäköhän vielä. Luoksetuloa ei olla treenattu - pitäähän sitä jotain jäädä tietysti tekemättäkin :)

Tonnin treeni jäi aika lyhyeksi totaali paskan kelin takia. Tonnihan ei ollenkaan arvosta koiranilmaa, joten otimme pientä seuraamista, pari hyppyä ja muun ajan harjoittelimmekin sitä, että Tonni hyppäsi minua vasten laittaen tassut olkapäilleni ja antoi pusun. Jostain kumman syystä tämä oli Tonnista erittäin hauskaa ja antoisaa. Ja täytyy sanoa, että Tonnin pusut ovat paljon hillitympiä kuin tyttärensä pusut :D

2640638810070622156S425x425Q85.jpg