Voihan sitä sunnuntainsa näinkin viettää... Aamulla revin itseni sängystä ylös ja lähdin UPJ:n tottiksiin hurjien kanssa. Millin kanssa näytettiin edellisviikolla tahkottua liikkeestä istumista ja otettiin seuraamisia sekä henkilöryhmää ihan vieraiden kanssa. Taas kerran ohjaaja vain kämmäili eikä osannut vaatia oikeassa kohtaa... Onneksi koira sentään on niin hyvä, kuin tällaisen ohjaajan kanssa voi olla. Joskus tulee vain väistämättä mieleen mitä jos unohtaisi koko stanan tottiksen ja kävisi haussa ihan vain huvin vuoksi. Olisipa kaikilla rennompaa :D Eittämättä tottis ei ole tämän ohjaajan vahva alue.

Sillä aikaa kun Milli tottisteli oli Tao valloittanut Millin takapaksin ja Milli joutui pelkääjän paikan jalkatilaan oleilemaan. Näppärästihän tuo sielläkin pysyi ja nukkui pienellä kerällä lattialla. Kiltti tyttö.

Tonni oli aivan villi omalla vuorollaan. Pompittiin, hypittiin ja tavoiteltiin alleja. Keiltämättä hermo paloi ja jouduin antamaan Tonnille aika kovasanaista palautetta sillä hommista ei tullut yhtään mitään ennen kuin saatiin turha pöllöily karsittua. Sitten seuraamiset olivatkin nätin täsmällisiä ja paikkamakuu Rutun kanssa meni erinomaisesti. Niin hyvää tottista kuin Tonni osaa tehdä hyvänä päivänä :)

Tottisten jälkeen heitettiin Annamarin poppoo kotiin ja ajettiin sateiseen Sipooseen hakuilemaan. Milli teki tasaisen hyvää työtä ja vielä kun haukkumisen pätkiminen saadaan selätettyä niin hyvä tulee. Aikaa ja malttia vain - aikaahan meillä on vaikka maailman tappiin :)

Tonnin treeni oli vähän mitä sattuu. Mahtoikohan muori laittaa kaiken tarmonsa tottiskentällä riekkumiseen vai mistä lienee potkuttomuus johtui. Tosin Tonnin luonteella en ollenkaan ihmettelisi vaikka tottistelu ja Vilin kanssa kimppakyyti olisi imenyt muorin tyhjiin. Ehkä seuraavalla kerralla tuplatreenipäivä saa jäädä Tonnilla väliin ja keskitytään vain yhteen asiaan. Varsinkin kun aika ilmiselvää on, että Tonnin kanssa harrastaminen on ihan vain omaksi huviksi. Ja toisaalta ehkä sen pitäisikin olla juuri niin. Tuntuisi ainakin sopivan omalla laiskalle ja kunnianhimottomalle luonteenlaadulleni :D