Tänään oltiin Ansan ja Millin kanssa aurinkoisella metsälenkillä. Tonninkin oli tarkoitus päästä mukaan, mutta muoripa oli niin huono käytöksinen, että sai jäädä matkasta. Ansan ja Millin ystävyys on kuitenkin vielä niin lapsen kengissä, ettei siihen tarvita yhtään provokaattoria matkaan. Tosi nätisti likat lenkkeilivätkin, kuten jo oli huomattu edellisissä hakutreeneissä Samin mailla Hymy

Kiitokset Ansalle ja Tarjalle seurasta!

Hakua ja hiihtoa on treenailtu harvakseltaan. Jannen flunssa ja silmätulehdus aiheutti 1½ viikon tauon hiihtelyihin, mutta tänään aamulla kuulemma hiihtosuoritus oli parempi kuin koskaan ennen. Hyvä niin!

Hakua on treenailtu kun on saatu porukka kasaan. Millille on otettu viimeisissä parissa treenissä tyhjät mukaan. Toisella kerralla hallinta oli huomattavasti parempi kuin ensimmäisellä Kieli ulkona Muutenkin Millin treenit ovat olleet omasta mielestäni todella hyviä. Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuuma! Vaan taitaapa loma tulla huonoon väliin.

Tonnin treeneille kuukauden tauko teki hyvää. Tonni oli varsin innoissaan ja onnessaan päästessään hakuun pitkästä aikaa. Töitä tehtiin hyvin ja rullat tuli perille esimerkillisesti. Hyvä Tonni.

Huomenna sitten alkaa EPK:n tottikset talvitauon jälkeen. Hyvä niin, koska tässä onkin pidetty taukoa sillä saralla BH-kokeesta saakka. Mitä nyt opeteltiin leikkimään narupallolla oikein ja siinä samassa opeteltiin peruuttamaan puolivahingossa.