Viikonloppu vierähti ahkerissa merkeissä. Tosin ei niinkään koirapuolella, mutta sain vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni ja raivattua vähän lehtiä. Totesin, että jokainen Koiramme-lehden vuosikerta on vajaa, Partis-lehtien oli aika lentää mäkeen ja briard-lehdistökin sai oman säilytyslaatikkonsa siinä missä PK-lehdetkin. Vihdoinkin joka puolelta vyöryvät kasat on päihitetty. Joskin nyt pitää vielä keksiä mihin kaikki laatikot mahtuvat.

Lauantain lehtisavotan lisäksi sain ostettua koirille uudet pedit, harjattua takkutukat, siivottua kämpän ja illan pimetessä lähdettiin Annamarin porukan kanssa lenksulle. Tälläkin kertaa Vili jäi autoon nukkumaan, mutta takapaksiin. Janne ei niin arvostanut edellisen kerran pelkääjän paikalla nukkumista Kieli ulkona Karvakoirat pääsivät siis otsalamppulenkille Ellin kanssa. Selkeästi koirat ovat jo tottuneet marssijärjestykseen. Jokainen jolkottelee omiaan, eikä juurikaan aiheuta hässäkkää. Mitä nyt Tao ja Milli omia henkilökohtaisia hässäköitään. Hevonen ei enää jännitä lainkaan ja Milli oli jo valmis tekemään Ellin kanssa tarkempaa tuttavuutta, mutta tästä huomautettiin, ettei se ole sopivaa. Koko konkkaronkka osaa pysytellä Ellin etupuolella ja käyttäytyä asiallisesti. Oikeasti on kyllä tosi kiva käydä tuolla kokoonpanolla lenkillä. Juttua riittää ja kaikki ovat väsyneitä lenkin jälkeen. Tonni eilen jopa niin väsynyt, että vastoin tapojaan meni makkariin yksin nukkumaan vaikka muut katselivat telkkaria olkkarissa. Tosin täytyy sanoa, että se pisti jo vähän ihmetyttämään sillä lenkilläkin Tonni oli tavallista vaisumpi. No kelikin oli kyllä juuri sellainen mistä Tonni ei pidä.

Sunnuntain haut menivät hyvin. Tällä kertaa otin ohjelmaan vähän hallintaa Millin kohdalla ja se jopa onnistui. Kyllähän pikkupiru yritti lähteä lapasesta kun kuljetin sitä keskilinjalla, mutta onnistuin kuitenkin hanskaamaan elukan. Tonnin irtorullakuuri näyttää tehneen tehtävänsä ja luulen, että ensi kerralla voimmekin siirtyä takaisin kiintorullaan.

Sunnuntain kunniaksi hankin vielä uudet laskettelulasit ja nyt odotan ihan liekeissä, että pääsisi tellurinteeseen. Odottavan aika on pitkä.