Janne on ollut työreissussa loppiaisesta saakka ja näin ollen ollaan vietetty todellista tyttöjen keskeistä laatuaikaa. Käyty lenkeillä omalla porukalla ja Annamarin porukan kanssa. Vierailtu Leenalla, Nooralla katsomassa pentuja ja kutsuttu vieraita omaan kotiin.

Oli hauskaa katsoa, miten neljä koiraa tulee täysin toimeen samassa tilassa lelujen ja luiden seassa. Millin mielestä oli aluksi vallan kamalaa, että meillä kotona oli vieraita koiria. Tai vieraita ja vieraita, mutta ei meille kuuluvia koiria. Tonni taas otti lunginman asenteen. Jos en kiinnitä niihin huomiota niin ne eivät minun mielenrauhaani häiritse. Milli vaelsi ja läähätti oman aikansa, mutta lopulta asettui kun huomasi, että Tao ja Vili ovat vallan harmittomia vieraita. Eivät vie Millin erityisen tärkeitä lelujaKieli ulkona Tässä kyllä huomaa äidin ja tyttären eron. Millihän on on muutenkin paljon hermostuneempi ja hektisempi kuin Tonni, mutta ihan näin suurta eroa en tässä tilanteessa olisi odottanut. Tai jos ajattelee asioita ihan oikeasti ja rehellisesti, niin olihan tuo aivan Millimäinen tapa reagoida asiaan.

Itseäni lähinnä kummastutti Tonnin lungi asennoituminen siihen, että hänen luuapajillaan oli vieraita koiria. Olisin luullut Tonnin puolustavan luitaan - samaan tapaan kuin Milliltäkin. Mutta ei. Tao sai aivan rauhassa nauttia luutaivaasta, jossa oli toinen toistaan ihanampia luita vaikka muille jakaa. Kaikki tosin jo loppuun kaluttuja, mutta näköjään niistä vielä iloa irtoaa.

Kiva kokemus oli, että voidaan istua iltaa yhdessä ja koirat voivat olla täysipainoisesti mukana. Kaikki yhdessä porukassa Hymy