Tänään Milli kävi leikkauksessa poistattamassa tissivaivan. Millillä on ollut jo yli vuoden yksi nisä, joka on tumma ja suurentunut, kuten imettäneillä nartuilla monesti nisät ovat. Vaan Millipä ei ole ketään imettänyt ja vain yksi nisä on tällainen. Viime aikoina nisä on vaivannut kovasti Milliä - sitä on nuoltu ja rapsuteltu välillä ihan maanisuteen saakka. Pari viikkoa sitten käytiin nisää näyttämässä ja luottolääkärimme kehoitti sen poistamaan. Tänään sitten käytiin leikkauksessa ja vieressäni on tosi tolkuton koira. Tällä kertaa kylläkin oikeasti ihan tolkku pois nukutuksen takia, eikä vain tosi tolkuton riehuja, kuten yleensä. Ihan sydäntä särkee katsoa meidän riehukakara-Milliä tuossa tilassa, vaan kyllä operaatio oli ihan koiran omaksi parhaaksi.

Tämä kesä menee varmaankin sitten treenatessa ja karvoja kasvatellessa, sillä kylki on melko karvaton - vai pitäisiköhän vetää koko koira muliksi, kun kerran on jo hyvä alku? No ei vaineskaan. Parannellaan tässä rauhassa, haava on isompi kuin odotin ja lääkäri varoitti, että kipuja voi olla. Tosin meidän Millihän ei pikkuasioiden anna häiritä, joten luulen sen olevan täydessä iskussa ennen kuin osaamme odottaakaan.

Iloinen yllätys tuli, kun olin jo maksanut laskun. Lääkäri tuli toimenpidehuoneesta ja totesi, että poistin sitten samantien kulmureista hammaskivet. Ja olihan jo nisän tutkimus ollut maksuton, koska se oli operaatiota edeltävä tutkimut. Siihen on syynsä miksi olemme kanta-asiakkaita.