Koska viikonlopuksi luvattiin tolkutonta hellettä, päätimme pitää ansaitun vapaan viikonlopun ja karata Savon suunnalle nauttimaan auringosta, lämmöstä ja vilvoittavasta vedestä. Ja kyllä siitä nautittiinkin aivan täysin rinnoin.

Milli palautti muistiinsa uimahyppytaidot ja Tonni nautiskeli veneretkistä. Me ihmiset nautittiin vapaudesta laiskotella ja olla vihdoinkin ulkona. Siellä ne listat odottavat laittajaansa, mutta eipä tuo raksatyömaa mihinkään karkaa. Valitettavasti.

Siihen se kesä onkin saatu tuhrattua näin pitkälle ja vielä useaksi viikoksi on puuhaa tiedossa. Tosin enää ei tarvitse huhkia ihan hulluna, kun kyse on vain omasta tekemisestä, eikä tarvitse saada maalauksia valmiiksi, että lattiat voidaan tehdä jne.

Koirien kanssa treenailut ovat jääneet ihan minimiin. Eikä näillä helteillä mitään voi tehdäkään, läkähtyyhän tässä koirat ja ihmiset. Ja suoraan sanottuna en ole ehtinyt enkä jaksanutkaan juuri treenata muuta kuin ohjatuissa treeneissä ja haussa. Kun töiden jälkeen käy hakemassa koirat raksalle ja palautuu majapaikkaan siinä kymmenen korvilla illalla, niin ei ihan ensimmäiseksi ole treenailut mielessä. Ennemminkin ehkä puhdistava suihku ja kunnon yöunet ennen seuravaa työntäyteistä päivää. Alunperin ajatuksena oli yrittää hakukokeeseen syksyllä, niin täytynee todeta, että ei siitä koirasta valmista tule siihen mennessä. Toisaalta se on valmis uimahyppymaisteri ja se riittää tälle kesää Hymy

 

Tuhti Milli

img_4146.jpg

Ei niin tuhti Milli

img_4162.jpg

Ja sinne män

img_4163.jpg

Molskis ja loiskis

img_4164.jpg

Uimarihirmu

img_4174.jpg

Uimarihirmun pallo

img_4151.jpg

Tonni naatiskelee paatissa

img_4334.jpg

Ja niin Milliä naurattaa

img_4304.jpg

Ja Tonni hirnuu

img_4275.jpg

 

Ja vielä loppun pätkä oikein älyllistä toimintaa