Tällä kertaa vietettiin aikaa ihan ilman järveä tai muuta rantaa, mutta onnistuihan se Milli silti saattamaan itsensä hyvinkin märkään kuntoon. Tehtiin parin päivän visiitti Vaasaan moikkaamaan kesälaitumella olevia vanhempiani ja nautittiin vielä vapaista, vaikka olisihan tuota lämpöä voinut olla vähän enemmän kuin +9 astetta. Tosin olihan se kodikasta lämmittää tuvassa takkaa.

Janne ja Milli kävivät hieman juoksemassa ja sinä ainoana vähän lämpimämpänä päivänä Millille tuli niin kuuma, että Janne päästi koiran "ihan varovaisesti" juomaan mutaisesta ojasta. No, Millihän ei tunne käsitettä ihan varovaisesti, joten pesupuuhiahan siitä seurasi, ja mikäs sen mukavampaa mökillä missä ei tule kuin jäätävän kylmää juoksevaa vettä. Nou hätä. Onneksi on sadevesisaavit Viaton

img_5344.jpg

img_5346.jpg

img_5352.jpg

Tonni keksi, että sen lisäksi, että omppuja voi syödä, niillä voi myös pelata, vanhuus ei taida tulla ilman taantumista:

img_5368.jpg

img_5370.jpg

img_5369.jpg

Ja lauantaina kerettiin kokeilemaan onneamme näyttelykehissäkin, missä Tonni upeasti ROP-VET aivan mahtavalla arvostelulla, jonka loppun tuomari oli todennut "onnittelut omistajalle" Cool, kuva Kirsi Lehmuskanta:

DSC00148.JPG

Kiitokset taas ihan kaikille. Sarille jakauksen tekemisestä, Sarille ja Kirsille lihapullista & juustoista (Tonni TODELLAKIN arvosti), Sadulle seurasta ja "majapaikasta", Irjalle seurasta ja neuvoista isoja kehiä odottaessa. Valitettavasti sieltä ei tullut lisää kotiintuomisia, mutta pitihän sitä käydä kokeilemassa, jos sittenkin...