Viikko on lintsattu remonttityömaalta, kun Janne oli Lapissa vaeltamassa ja meidän "lomaviikkoon" kuului suhaamista edestakaisin uuttamaata ja lopulta haimme remonttikarkurin lauantaina Savosta. Uimahyppymestari vaihtoi lajinsa pitkänmatkan uimiseen ja välillä pelotti, että kuono ei enää vaan voi pysyä pinnalla. Helpotuksen huokaus pääsi aina huulilta kun Milli suuntasi rantaa kohden - mutta turhan aikaisin, tyyppi olikin vain uinut lenkin laiturin alta. Noh, hyvää liikuntaahan tuo oli, joten antaa uida, kun kerran pysyy pinnalla eikä häiritse ihmisten uimista.

Tonni nautti rauhakseen maalaiselämästä, mutta intoutui oikein kunnolla kun lähdettiin lenkille. Siinä vedettiin rallia niin että heikompia hirvitti ja lopulta kaksikko veti ruusupuskista läpi. Ssshh. Ei saa kertoa anopille!

Otettiin vähän tottistakin, kun tilaa oli. Ihan jees muuten, mutta hyppyjä ei otettu ja tasamaanouto oli kamala. Eteenmenossa kuitenkin oli Vauhtia.

Seuraamista:

img_4586.jpg

img_4601.jpg

Noutoa:

img_4598.jpg

img_4607.jpg

img_4609.jpg

Eteenmenoa:

img_4611.jpg

Ja palkkakin oli kohdillaan:

img_4686.jpg

Tonni innostui noudosta kovasti ja näytti miten nouto kuuluu oikeasti tehdä, mutta sitä en olekaan minä opettanut, vaan Janne. Ilmankos on vähän eri näköistä:

img_4722.jpg

img_4723.jpg

img_4712.jpg