Viikonloppua on vietetty vaihtelevissa puuhissa.

Perjantaina lenkkeiltiin ihan rentotumisen merkeissä ja keräiltiin vähän suppiksia ja kanttiksia varastoon. Ei niitä paljoa löytynyt, mutta kastikkeen verran kuitenkin :)

Lauantaina suunnattiin Kiloon treenailemaan Annamarin kanssa ja Piakin ilmestyi paikalle. Millin kanssa tehtiin pitkä harjoitus ja käytiin kaikki TOKOn alokasluokan liikkeet läpi. Ja hyvältähän tuo alkoi jo näyttämään. Kaiken muun lisäksi Milli oli kovin rento ja teki iloisesti loppuun asti. Toki liikkeiden välillä palkattiin ja leikittiin Taon narupallollakin, ettei nyt ihan tosikkomaisesti vedetty. Vaikka hyvin Milli työtä tekikin.Tonni sai vähän hyppyjä ja seuraamisia. Nyt hyppy kulki... Yllättäen, kun sillä ei mitään väliä olisi ollut.

Sunnuntaina käytiin Millin kanssa koetta katselemassa ja haistelemassa tunnelmaa. Otetiin paikallamakuuta berniseurassa ja seuraamisia koepaikan viereisellä nurtisilla. Muuten meni hyvin, mutta paikkamakuu meni vähän ryömimiseksi. Seuraamiset olivat hyvät ja muuta ei otettukan. Näissä tunnelmissa ajattelin, että hyvin meni, mutta illan treenituokio sitten paljasti, että olin aivan väärässä. Liikkeestä ei menty maahan eikä suostuttu hyppäämään. Tässä sitten sietääkin miettiä missä nyt oikeasti mennään. Tosin mielessä kävi mielessä, että ehkä "syyllinen" oli Janne, joka oli tullut mukaan lenkille ja koirathan eivät ole tottuneet treenaamaan Jannen läsnäollessa. Totuushan lienee on aivan jotain muuta ja ehkä tosiaan pitää tunnustaa, että tottiksellekin pitäisi uhrata aikaa, eikä vain kaikkeen hauskaan...

No pain no gain. Kai se pätee tässäkin, että töitä on tehtävä. Mitään ei saa ilmaiseksi...

1868794.jpg