Tottistelujen jälkeen oli ihana päästä hakumetsään missä tunnen itseni vahvemmaksi kuin tottiskentällä. Linkkimastolla otettiin pienen porukan treenit ja kauhukaksikko veti hyvän treenin.

Milli oli ensimmäisenä. Eka maalimeis oli umpparissa, naamiointiverkon alla. Tämä aiheutti vakavaa pyörmimistä ja hyörimistä ennen kuin Milli ymmärsi malttaa haukkua. Hyvin kuitenkin haukku irtosi ja intoa piisasi. Toinen maalimies oli pressun alla ja tällä pistolla näimme taas miten hyvin Millillä on nenä auki. Pressun alla kokonaan ollut maalimieskään ei hämmentänyt ja koira ilmaisi hyvin. Kolmas valmis maalimies oli luonnon piilossa ja pienen ohijuoksun jälkeen Milli sai hajun ja ilmaisi hyvin haukkuen ja kauniisti istuen. Hyvä Milli!

Tonnin harjoitus oli edellisiä huomattavasti vaikeampi. Ensimmäinen maalimies oli valmis ja puuttellisen keskittymisen takia jouduin lähettämään Tonnin kaksi kertaa pistolle. Maalimies oli kuitenkin aivan takarajalla ja Tonni irtosi hyvin ja teki hyvin töitä, ollen aidon hämmästynyt maalimiehen löytyessä. Toinen maalimies oli umpparissa, etusivu auki. Tälle pistolle Tonni lähti reippaammin kuin edelliselle ja nappasi rullan aivan piilolla. Ilmaisulle lähdettiin tavanomaisen vauhdikkaasti. Viimeinen maalimies oli motivoivana haamuna, joka katosi pressun alle. Jännityksellä odotimme mitä Tonni tekee ja hämmästyimme. Tonnille poikkeuksellisesti koira kiersi pressua erittäin innostuneena ja työnsi päänsä pressun alle tarkastaakseen maalimiehen varmasti löytyneen. Nopea ilmaisu ja lopulta Tonni söi kissanruokaansa Kikan kanssa pressun alla :D Syykin tähän innokkuuteen löytyi kun paljastui, että Kikka oli raottanut kissanruokapurkkia jo valmiiksi ennen kuin lähetin Tonnin etsimään. Eli ei ollut mitään ihmeitä tapahtunut sitten edellisen kerran, mutta olihan se hauska nähdä, että kyllä Tonnistakin porkua löytyy kun on motivaatio kohdillaan :)

Millin kanssa otettiin vielä kotiin tullessa pari hyppyä ja pari luoksetuloa. Pikkuhiljaa hyvä tulee...