Pääsiäisen aika meidän taloudessa meni köhiessä ja lepäillessä. Ikävä kyllä sairastajat oli neli- eikä kaksijalkaisia. Ensin Milli aloitti - aluksi luulin, että sillä oli vierasesine kurkussa, yskiminen nimittäin alkoi sillä, että Milli leikki kepillä (=järsii sitä hulluna tehden tulitikkuja) ja loppui siihen kun syötin sille muutaman päivän päästä näkkileipää. Päivän verran siinä sitten oltiin tyytyväisiä, että vierasesine lähti ennen kuin Tonni aloitti köhimisen. Tonnilla tauti olikin sitten vähän tiukemmassa ja yskää kesti reilun viikon verran. Tonni oppi kyllä nopeasti välttelemään sellaista toimintaa, joka sai yskänkohtauksen aikaiseksi ja muutenkin rauhallisempana luonteena vaikutti kipeämmältä kuin Milli. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että Tonnikin alkaa olla kunnossa.

Ja hyvä niin, sillä meillä alkaa LOMA! Tällä kertaa pakataan koirat mukaan ja suunnataan Lappiin nauttimaan keväthangista. Vähän turhan paljon autolla ajelua se kyllä tietää, mutta minkäs teet - ei voi lentääkään kun haluaa hurtat mukaan.

Millin kanssa ollaan vähän treenailtu tottistakin. Tällä viikolla päätin kokeilla narupallolla palkkaamista ja vastoin kaikkia odotuksia sehän olikin Millistä varsin hauskaa Cool Pomppivan pallon perään on hauska loikata ja palloa on iiiihana mälvätä. Itsestäkin narupallolla palkkaaminen tuntuu paremmalta, luultavasti ihan vain henkisesti, sillä niin monet pilkalliset naurut ollaan kyllä saatu vinkusiilien takia. Vaikka mikäs siinä - kivahan se vaan on, että on hauskaa ja totta tosiaan Milli arvostaa vinkusiilejään varsin korkealle Viaton

Lapista paluun jälkeen meillä onkin sitten Millin kanssa luonnetesti. Sitten on molemmat koirat käyneet sekä MH:n että LT:n. Kiva vertailla miten erilaiset tai samanlaiset tulokset tämä parivaljakko saa LT:stä. Veikkaan, että aika erilaiset koska onhan ne aivan erilaiset arjessakin - mutta viikon päästä sunnuntainahan se sitten selviää Hymy

Toivotaan, että lomalla olisi hienot ja aurinkoiset kelit, että saisi uusia kuvia koirista ja nauttia ulkonaolosta täysin rinnoin. Vaikka ainahan se loma on lomaa vaikka kelit ois mitkä.