Lauantain kokeesta poiki jotain hyvääkin. Juttelin koulutusvastaavan kanssa, ettei sunnuntain tottistelut oikein sovi aikatauluihini ja lopputuloksena pääsin vaihtamaan viikolla treenaavaan ryhmään - ja mikä parasta: Hannan ryhmään! Ollaan Millin kanssa oltu tosi pitkään aikaisemmin Hannan ryhmässä ja viihdytty siinä ja nyt päästiin takaisin lemppariohjaajamme hoteisiin Cool

Tänään tehtiin melko lailla kokeenomainen treeni. Ilmottautuminen riiseniuroksen kanssa, paikkamakuu, odottelua. Eikä se alavireinen Milli löytynyt mistään. Ilmottautumisessa yritti ensin kuikuilla paria, mutta seuraa -käskyllä palasi ruotuun. Paikkamakuu oli kuulemma rauhallinen, joskin koira vaikutti vähän tylsistyneeltä. Seuraaminen oli tiivistä, ehkä jopa hieman esti, jäävät hyvät ja luoksetulo vauhdikas, eikä suora! Palkkaa sai ruuan muodossa paikkamakuun jälkeen. Seuraaminen ja jäävät tehtiin aivan kokeenomaisesti. Pallon sai palkaksi vasta luoksetulon jälkeen.

Kaipa se ongelma on sitten mun jännittäminen tai sitten ne laukaukset. Olen entistä hämmentyneempi tämän päivän treenin jälkeen, mutta tosi iloinen, että normi-Milli on tullut takaisin.

Tonni sisustuselementtinä:

1288032236_img-d41d8cd98f00b204e9800998e